Kia pro_cee\'d

22.01.2008 Celý región

Vizuálna a zvuková harmónia: Interiér modelu Kia pro_cee\'d je víziou budúcnosti.
Skĺbenie rozumu so zmyslami, od pohodlia a kvality sedadiel a poťahov, cez viditeľnosť prístrojov a výhľad na cestu až po ergonomické dotykové ovládacie prvky na čalúnení a dverách. Priestranné a dobre tvarované sedadlá vytvárajú priestor a pohodlie a plávajúca stredová konzola tvorí atraktívny základ komplexného systému, inteligentná technológia zabezpečuje jednoduché nastupovanie a vystupovanie, dôraz značky Kia na detaily charakterizujú dverové prahy z lesklej ocele.

a. Prístup k zadným sedadlám: na nastupovanie a vystupovanie zo zadných sedadiel slúži ovládač na predných sedadlách, ktorý umožňuje jednoduché sklopenie operadla a posunutie sedadla dopredu jedným plynulým pohybom. Pomocou špeciálneho pamäťového mechanizmu je možné obe predné sedadlá vrátiť do pôvodnej polohy, b. Spínače elektricky ovládaných okien: Elektrické okná a vonkajšie spätné zrkadlá sa ovládajú pomocou spínačov, ktoré sú pohodlne umiestnené na dverovej lakťovej opierke, c. Dverové prahy z nehrdzavejúcej ocele: Balík výbavy Sports Pack zahŕňa dverové prahy z nehrdzavejúcej ocele.

Kompatibilný so životným štýlom
V modeli Kia pro_cee\'d môžete prežívať život bez starostí. Vybavili sme ho štýlom a účelnosťou, ktoré oceníte pri jeho každodennom používaní. Od ostrých jasných svetlometov a brzdových svetiel, cez dvere umožňujúce ľahké nastupovanie, veľké množstvo účelných odkladacích priestorov a delené zadné sedadlá až po audio systém s prípojkami USB, AUX a iPod®, to všetko vám poskytuje vzrušenie a účelnosť kompatibilnú s vaším vysnívaným životným štýlom.
\"iPod* je registrovaná ochranná známka spoločnosti Apple. Inc

a. Zadný spojler: Integrované vysoko umiestnené brzdové svetlo poskytuje počas brzdenia lepšiu viditeľnosť pre ostatných účastníkov cestnej premávky, b. Koncovka výfuku: Športový dojem umocňuje elipsovití koncovka výfuku zasadená do zadného nárazníka. c. Zadné svetlá: Zadné svetlá v tvare drahokamu dopĺňajú optický prechod medzi bočnou a zadnou časťou vozidla, d. Odkladací priestor v zadnom obložení: V dverovom obložení je ukryté praktické odkladacie vrecko, e. Sklopné zadné sedadlo delené v pomere 60/40: Vďaka rôznym možnostiam sklopenia môžete prevážať ľudí a náklad v ľubovoľnej kombinácii, pričom sedadlá po sklopení vytvoria takmer vodorovnú podlahu. f. Audiosystém RDS+CD+MP3: Kvalitný stereosystém navrhnutý spoločnosťou Kia má funkciu regulácie hlasitosti podľa rýchlosti vozidla a je vybavený aj ovládačmi na volante. g. Prípojky USB, AUX and iPod®: Vezmite si obľúbenú hudbu so sebou a pripojte svoj prehrávač iPod® priamo k audio systému. i. Dvere batožinového priestoru: Jednoduchý prístup k zadnej časti vozidla umožňujú ľahko otvárateľné dvere batožinového priestoru.

Bezpečný a zabezpečený
V automobile s ozajstným výkonom je nevyhnutná bezpečnosť. Integrované aktívne opierky hlavy, šestica predných a bočných/okenných airbagov, deformačné zóny a posilnená štruktúra karosérie minimalizujú riziko v prípade kolízie. Bezpečnosť zvyšujú aj technológie ako ESP (Elektronický stabilizačný program), ktoré pomáhajú udržať vozidlo pod kontrolou v neočakávaných podmienkach. Ďalšou technológiou je TCS (systém kontroly trakčnej sily) a brzdový asistenčný systém, ktorý dopĺňa systém ABS a zabezpečuje maximálny brzdný výkon bez šmykov.

a. Dva predné airbagy a bočné/okenné airbagy: Airbagy sú štandardným prvkom primárnej bezpečnosti, aktivujú sa pri čelnom a bočnom náraze a cestujúcim poskytujú výraznú ochranu panvy, trupu a hrudníka, b. Parkovací asistent vzadu: Deti a nízko položené prekážky môžu byť pri cúvaní ťažko viditeľné, Senzory v nárazníku vás upozornia na vzdialenosť od objektov, ktoré sa nachádzajú za vozidlom, c. ESP (Elektronický stabilizačný program): Inteligentná technológia monitoruje zámery vodiča a pomáha udržiavať kontrolu nad vozidlom počas šmyku.

Výkon a agilita
Agilné jazdné vlastnosti a dynamický výkon modelu Kia pro_cee\'d kilometer po kilometri zodpovedajú jeho športovému charakteru. Okrem výkonu je dôležitá aj hospodárnosť a hodnoty spotreby paliva a emisií tohto vozidla patria medzi najnižšie vo svojej triede. Zážihové motory DOHC CWT (nepretržité variabilné časovanie ventilov) s objemom 1,4, 1,6 a 2,0 litra sú navrhnuté tak, aby mali vysokú účinnosť pri vysokých aj nízkych otáčkach, vďaka čomu poskytujú živý a hospodárny výkon za každých jazdných podmienok. Vznetové motory CRDI VGT (variabilná geometria lopatiek turbodúchadla) s objemom 1,6 a 2,0 litra poskytujú zážitok z preplňovania bez oneskorovania činnosti turbodúchadla, ku ktorému nedochádza ani pri nízkych otáčkach.

Dodáva: HS plus s.r.o. , Pod Táborom 32, 080 01 Prešov, tel. /fax: 051/772 2841, mobil: 0905 834 607, e-mail: hsplus@po.psg.sk, www.hsplus.sk
 

Vyberte región